Restaurant Pizzerie Venetia Sighisoara - Sala de nunti in Sighisoara

Despre noi | Restaurant & Pizzerie | Sala de nunti & Mese festive | Tur virtual | Focuri de artificii | Contact
Meniu Venetia
Focuri de artificii
Livrari la domiciliu
Galerie foto
Curs valutar BNR
2023-09-22
Euro 4.9675 Lei
USD 4.6709 Lei
Parteneri
Floraria Ikebana Sighisoara
PARTENER RECOMANDAT
Hoteluri Romania
   

Sala de nunti

       Nunta este unul dintre cele mai importante evenimete din viata unui om. Acesta este un moment magic, in care destinele oamenilor sunt unite prin sfanta taina a casatoriei. Toti asteptam acest moment, iar cand ne decidem sa facem acest pas visam ca totul sa fie perfect.

       Organizarea acestui eveniment este complexa si presupune multa rabdare. Este un eveniment unic in viata care trebuie celebrat in acelasi fel.
       Va stam la dispozitie cu o sala pentru evenimente, cu o capacitate de 180 de persoane, ideala pentru nunti, botezuri si banchete.

       Restaurantul Venetia este alegerea ideala pentru: nunti, botezuri, banchete pentru licee sau facultati, zile onomastice , petrecerea de revelion si alte ocazii speciale sau sarbatori.

       Ne vom putem ocupa si de aranjatul salii pentru nunta, imbracarea scaunelor, si a meselor cu una dintre culorile alese de dumneavoastra: auriu, rosu, albastru sau roz.
  

Mese festive

       Restaurantul Venetia isi adapteaza serviciile in functie de tipului de eveniment solicitat de client, fie ca este vorba de petreceri private sau business.

       Compania poate recrea atmosfera intima sau familiara unei aniversari, petreceri tematice sau nunti pregatind spre exemplu, un bufet suedez sau un cocktail. Evenimentele de acest fel se pot personaliza in functie de identitatea corporatista.

       Parintii care doresc sa celebreze primi pasi in viata ai bebelusului lor printr-o petrecere deosebita, pot alege meniuri speciale si alte servicii conexe specifice acestui tip de eveniment.
       Totul se bazeaza pe creativitate completata de un concept personalizat, o planificare profesionala si o desfasurare foarte atent supravegheta. Succesul unui eveniment de afaceri poate fi intregit de preparate atent selectionate si de o servire care sa aduca plus valoare organizarii.

       Restaurantul Venetia va avea grija de fiecare detaliu, oferindu-va consultanta adaptand meniul necesitatilor dvs pentru ca petrecerea dvs sa se transforme intr-una de neuitat pentru invitatii dvs.
 
Telefon: 0265-777-033
Mobil: 0745-324-368
Despre noi | Restaurant & Pizzerie | Sala de nunti & Mese festive | Tur virtual | Focuri de artificii | Contact
Copyright 2009 Venetia. Toate drepturile rezervate. www.anpc.gov.ro StaHo Design